Menu
NL / Nederlands
Contact

Waarom professionele badkamerontwerpers en installateurs van de JACKOBOARD®-systemen houden.

27.01.2022 - Het volledige aanbod staat garant voor eenvoudige, snelle, betrouwbare en comfortabele bouwplaatsen. Het gamma is heel uitgebreid en leidt ook in de meest extreme omstandigheden tot een foutvrij resultaat. Het 100% waterdichte ontwerp is een essentiële oplossing in elke omgeving. De professionals zijn lovend!

ALLE TERREINEN

Extreme situaties bij renovatiewerkzaamheden voor zowel vloeren als muren kunnen met een JACKOBOARD® -plaat worden opgevangen:

- Muren met een hoog vochtgehalte (lokalen met klassering EB, EB+ en EC)

- Gebarsten en beschadigde oppervlakken

- Koudebruggen

- Niet-vlakke wanden

- Ingewikkelde configuraties


AANPASBARE PLAATSING

-  Eenvoudig te lijmen met kleefmortel, aangebracht met een lijmkam, op het hele paneel.

- Met morteldotten om oneffen wanden perfect uit te vlakken.

- Met gebruik van een primer en mechanische bevestiging met hamerpluggen voor niet-hechtende ondergronden.

- Op houten of metalen regelwerk indien nodig.


DUURZAAMHEIDSKAMPIOEN

JACKOBOARD® is van Duitse makelij en biedt tal van voordelen. Het is een universele oplossing voor de volledige badkamerinrichting.

- JACKOBOARD® is een technische oplossing die absoluut waterdicht is.

- JACKOBOARD® is drukbestendig (> 300 kPa) en wordt niet beschadigd tijdens het verwerken op de bouwplaats.

- JACKOBOARD® is, door gebruik van de afdichtingskit, waterdicht over het volledig geïnstalleerd oppervlak en maakt een constructie mogelijk zonder gevaar voor koudebruggen of onderbreking in de waterdichtheid.


TECHNISCHE SPECIFICATIES

- Samenstelling: geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS), aan beide zijden gecoat met een speciale afwerking.

- Verschillende maten en diktes.

- Duitse certificeringen.


SNEL EN EENVOUDIG

- Met een gewicht van slechts 3 tot 6 kg/m2, afhankelijk van de dikte, is JACKOBOARD® gemakkelijk te hanteren.

- JACKOBOARD® kan met een zaag of een cutter op maat worden gezaagd en kan aan alle configuraties worden aangepast.

- JACKOBOARD® zorgt voor een perfect glad oppervlak na het aanbrengen van de wapeningsstrook en het pleisterwerk.

- JACKOBOARD® is universeel en maakt het mogelijk om alle soorten bekledingen (tegels, pleisterwerk, enz.) rechtstreeks aan te brengen. Dankzij de afwerking bestaande uit een glasvezelnet ingebed in een speciale mortel.
 

CREATIEF

JACKOBOARD® kan niet alleen worden gebruikt voor het bekleden en afdichten van wanden en vloeren, maar ook voor het maken van badomkastingen, douchewanden, wastafelbladen, meubels, nissen, enz.

En ook,

- JACKOBOARD® Aqua

Tegelklare douchebodems met een waterdichtingskit en afwerkingsrooster in roestvrij staal (speciale renovatie, naadloze plaatsing zonder dorpel...)

- JACKOBOARD® Sabo

Deze hangtoiletbekleding bestaat uit een compleet pakket dat tussen de wanden of als vooruitspringende console kan worden gebruikt.


We geven het woord aan: Eric de Tegelzetter

Youtuber "Eric le carreleur" deelt zijn ervaring met ons!

"Voor mij is het grootste voordeel zonder enige twijfel het installatiegemak. Het resultaat is 100% professioneel en bijzonder gesmaakt door de klanten en toch voelt het aan alsof je met bouwblokken aan het spelen bent. De lichte panelen kunnen zonder enige moeite worden gehanteerd, wat bij traditionele gipsplaten zeker niet het geval is! Alles kan gesneden worden met een cutter, zonder stof te maken. Schoonmaken is niet nodig... of toch maar heel weinig!

Een ander voordeel is de absolute waterdichtheid van het systeem. Daar streef ik op al mijn bouwplaatsen naar om problemen te voorkomen: opstijgend vocht, vlekken, aantasting van de oppervlakteafwerking, scheuren, enz. Met deze panelen ben ik helemaal gerust. Een volledig veilige uitvoering.

Een andere troef is het aanpassingsvermogen! Het gamma omvat alle maten en diktes, wat een perfecte en probleemloze renovatie mogelijk maakt. Met deze mogelijkheid kan een wand probleemloos worden uitgevlakt. Dit bespaart veel tijd, geen afbraakwerken of opnieuw waterdicht maken. Dit garandeert ook een optimaal resultaat voor de klant.

De tijdwinst is ontegensprekelijk een essentiële troef. Een badkuip bekleden gaat bijvoorbeeld 10 keer sneller dan met traditionele oplossingen.

Tot slot, door de veelzijdigheid van de panelen kan zo goed als alles worden verwezenlijkt. Ik creëer meubilair voor badkamers, voor hammams ... Het is leuk voor mij en een uitzonderlijke meerwaarde voor mijn klanten."

Images for the message

  • Waarom professionele badkamerontwerpers en installateurs van de JACKOBOARD®-systemen houden.
    Beeld 1 / 2: JACKOBOARD® S-Kit - Om de uitvoering te vergemakkelijken beschikt de vakman over complete kits met geprefabriceerde en op elkaar afgestemde elementen, zorgvuldig voorgesneden om de kwaliteit van de uitvoering te garanderen.
  • Waarom professionele badkamerontwerpers en installateurs van de JACKOBOARD®-systemen houden.
    Beeld 2 / 2: S-Kit JACKOBOARD® is verkrijgbaar in 3 versies: rechthoekige bank, afgeronde bank, afgeronde bank met rugleuning.

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Relations Presse
+49 (0) 5204 99 55 330