Menu
NL / Nederlands
Contact

Impressum

Adres:

JACKON Insulation GmbH
Carl-Benz-Str. 8
D-33803 Steinhagen
Tel: +49-5204-9955-0
Fax: +49-5204-9955-400
E-mail: info(at)jackodur.com

Hoofdkantoor:

Ritzlebener Straße 1
D-39619 Arendsee (Mechau)

Directeurs: Michael Schneider
Bevoegde kamer: IHK Magdeburg
Functietitel: Geschäftsführer (directeur)
Handelsregister: Amtsgericht Stendal, reg.-nr.: HRB 3496
Btw-nr.: DE126959786
Vertegenwoordigd door: Michael Schneider
Verantwoordelijk voor de inhoud: Michael Schneider

Aansprakelijkheid

Ondanks een zorgvuldige inhoudelijke controle stellen wij ons niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s zijn uitsluitend de betreffende exploitanten verantwoordelijk.

Handelsmerken

Alle op onze website gebruikte handelsmerken zijn merkenrechtelijk beschermd. Dit geldt met name voor modelnamen, typeplaatjes, logo’s, emblemen en de namen van services.

Auteursrechten, intellectuele eigendom

Alle op de website gepubliceerde informatie (tekst- en beeldmateriaal, muziek, grafieken, animaties, video’s enz.) alsmede de lay-out ervan op de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, inclusief op de vertaling, nadruk en verveelvoudiging van de inhoud of delen ervan, zijn voorbehouden. Zonder schriftelijke toestemming mag de inhoud van deze website in geen enkele vorm (fotokopie, microfilm of een andere methode), ook niet voor educatieve doeleinden, worden gereproduceerd of met behulp van elektronische systemen worden verwerkt, verveelvoudigd of verspreid.

Hiervan uitgezonderd is – op voorwaarde dat geen enkele wijziging aan de inhoud van de website wordt aangebracht – het gebruik van de inhoud voor persoonlijke en niet-commerciële doelen. Deze toestemming eindigt, als bovenstaande bepalingen niet worden nageleefd.

Aansprakelijkheidsbeperking

Alle prijzen, uitrustingskenmerken en afbeeldingen die u op de website aantreft, zijn vrijblijvend. Hoewel de website met de grootste zorg is aangemaakt, kan geen enkele garantie worden gegeven voor de afwezigheid van fouten in de op de pagina’s aangeboden informatie.

Ontwerp, design en realisatie

wendweb GmbH
Werftstraße 17
30163 Hannover
Duitsland

Website: www.wendweb.de