Menu
NL / Nederlands
Contact

Over JACKON Insulation by BEWI - onderdeel van BEWI

Innovatief en duurzaam voor tientallen jaren

Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en toekomstige generaties: JACKON Insulation by BEWI is voor meer dan 35 jaar een van de toonaangevende bedrijven in Europa geweest voor innovatieve oplossingen gemaakt van geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS). Uit talrijke processen, technologieën en baanbrekende producten die zijn ontwikkeld sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 blijkt het hoge niveau van innovatievermogen, wat cruciale bijdragen heeft geleverd aan een groene en klimaatvriendelijke constructie.

JACKON Insulation by BEWI wordt tegenwoordig, dankzij het ontwikkelen van producten als JACKODUR® isolatie en JACKOBOARD® bouwplaten, beschouwd als een van de meest innovatieve bedrijven binnen de industrie. De producten en systemen leveren dankzij hun thermische isolatie-eigenschappen een significante bijdrage aan duurzame en energie-efficiënte constructie. Ook heeft het bedrijf in kunnen springen op hoge groei-markten op talrijke industriële toepassingsgebieden. 350 werknemers met veel expertise en jaren aan ervaringen werken elke dag aan het voldoen van de verzoeken van onze klanten door hen de best mogelijke oplossingen te bieden en voortdurend onze producten te verbeteren. Leer meer over onze oplossingen en producten

Altijd dicht bij onze klanten

Ons hoofdkantoor en een gedeelte van onze productie bevinden zich in Mechau, Duitsland; ook is er productielocatie in Olen, België. Verkoop en Marketing zijn gevestigd in Steinhagen, Duitsland, terwijl het Franse verkoopkantoor zich in Mundolsheim bevindt en er een extra locatie is in Wittnau, Zwitserland. Met een uitgebreide verkoopteam is JACKON Insulation by BEWI altijd dicht bij haar klanten. Maatwerk is van natuurlijk belang en tillen duurzaam bouwen naar een hoger niveau.

Onderdeel van de BEWI Groep

JACKON Insulation by BEWI is sinds oktober 2022 onderdeel van de BEWI Groep. BEWI is een toonaangevende internationale leverancier van verpakking-, componenten- en isolatieoplossingen. De toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele waardeketen, van de productie van grondstoffen en eindproducten tot de recycling van gebruikte producten. De toewijding aan het creëren van waarde voor haar klanten, de maatschappij en haar eigenaren heeft, sinds het begin in 1980 op het eiland Frøya voor de kust van Midden-Noorwegen, BEWI als drijvende kracht op de markt gevestigd, door hen duurzame oplossingen op innovatieve en efficiënte manieren aan te bieden. Geleid door de visie om mensen en goederen te beschermen voor een beter dagelijks leven, leidt BEWI de verandering naar een circulaire economie.

JACKON Insulation by BEWI is een sterke partner die een actieve bijdrage levert aan deze transitie door de ontwikkeling van innovatieve oplossingen - voor een betere duurzaamheid en alsmaar toenemende energie-efficiëntie in de bouwsector. 

Mijlpalen du JACKON Insulation by BEWI

BEWI Bedrijfsfilm
BEWI Bedrijfsfilm

U hebt een nieuwe uitdaging voor ons?
Wij verheugen ons erop om deze uitdaging samen met u aan te gaan.