Menu
NL / Nederlands
Contact

JACKON Insulation by BEWI en LUX ELEMENTS bereiken overeenstemming over samenwerking - Gezamenlijke systeemoplossingen voor badkamer en wellness

14.11.2023 - JACKON Insulation by BEWI, een van Europa's toonaangevende bedrijven voor innovatieve en duurzame oplossingen van geëxtrudeerd hardschuim (XPS) en onderdeel van de BEWI Group, een internationaal toonaangevende beursgenoteerde aanbieder van verpakkings-, componenten- en isolatieoplossingen, kondigt de samenwerking aan met LUX ELEMENTS. LUX ELEMENTS is specialist in de productie van hardschuim en de verdere verwerking ervan voor badkamers en wellness. Binnen de intensieve samenwerking blijft de onafhankelijkheid van beide ondernemingen onveranderd.

Met deze samenwerking breidt JACKON Insulation by BEWI zijn productassortiment op het gebied van wellness-oplossingen uit en opent het via het volledige ondernemingsnetwerk van de BEWI Groep de toegang tot de Europese markten voor dit productassortiment.

"We zijn zeer verheugd dat we met deze samenwerking onze klanten in heel Europa in de toekomst complete, betegelbare systemen voor badkamer en wellness kunnen aanbieden vanaf volgend jaar. Vooral de hoge competentie op het gebied van wellnessoplossingen was een belangrijke factor bij de beslissing om samen te werken. De twee bedrijven zijn ideale partners met een groot groeipotentieel - vooral met het oog op de aantrekkelijke buitenlandse markten en de mogelijkheden voor synergieën en gezamenlijke innovaties. “Daarbij hoort ook de betrokkenheid van beide bedrijven met betrekking tot duurzaamheid in de gehele keten", zegt Michael Schneider, Managing Director van JACKON Insulation by BEWI.

Images for the message

  • JACKON Insulation by BEWI en LUX ELEMENTS bereiken overeenstemming over samenwerking - Gezamenlijke systeemoplossingen voor badkamer en wellness
    Beeld 1 / 1:

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Relations Presse
+49 (0) 5204 99 55 330