Menu
NL / Nederlands
Contact

Samenwerking Jackon Insulation en Quality Roofing Systems B.V.

10.05.2019 - JACKON Insulation is per 1 mei 2019 een exclusieve samenwerking aangegaan met distributeur Quality Roofing Systems B.V. uit ’s-Hertogenbosch. Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten JACKODUR ten behoeve van daktoepassingen voor de Nederlandse markt.

Quality Roofing Systems verzorgt de leveringen van JACKODUR-producten voor omkeerdak- en duodak projecten in JACKODUR Plus / JACKODUR KF standard 300, 500 en 700 kPa producten.

Landelijke dekking JACKODUR-producten

Het gerenommeerde JACKON Insulation geniet grote naamsbekendheid in Duitsland en België als producent van innovatieve daktoepassingen en vloerisolaties. Dankzij de samenwerking met Quality Roofing Systems B.V. als verdeler rolt Jackon Insulation de verkoopactiviteiten van het JACKODUR-productengamma nu ook over Nederland uit. Naast directe projectleveringen zijn voorraadhoudende partijen aangesteld met het oog op de meest voorkomende JACKODUR plaatdikten en -densiteiten.

Quality Roofing Systems garandeert - dankzij de samenwerking met Tegeka Dakmaterialen (Den Dolder) en Dakned (’s-Hertogenbosch) - een landelijke dekking voor de levering van Jackodur isolatieplaten. Sjoerd van der Werf van Quality Roofing Systems: “Opdrachtgevers kunnen voor adviezen, offertes en leveringen inzake JACKODUR-producten bij ons alle drie terecht”.

Images for the message

  • Samenwerking Jackon Insulation en Quality Roofing Systems B.V.
    Beeld 1 / 1:

Contactpersoon

Helena Platte
Marketing/Relations Presse
+49 (0) 5204 99 55 330